Klaus Wildbolz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Peter O'Mally
9.0 2004 Dr Norbert Sellmann
5.0 1996 Wenzel Hofer (1996-2000)
0.0 1993 Carl Simon
6.0 1993 Alec
7.2
Doktor z alpejskiej wioski
Bergdoktor, Der
1992 Graf von Brauneck
7.5
Misja Miłości
Missione d'amore
1992
0.0 1988 Tommek (gościnnie)
9.0 1987 (gościnnie) (on sam)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Walter Möbius / Kurt Weller (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1969 Billy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Klaus Wildbolz filmy Klaus Wildbolz najlepsze filmy Klaus Wildbolz zdjęcia Klaus Wildbolz galeria Klaus Wildbolz biografia Klaus Wildbolz nominacje Klaus Wildbolz nagrody i wyróżnienia Klaus Wildbolz filmografia Klaus Wildbolz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.