Klaus-Peter Thiele
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Fläming (gościnnie)
10.0 1994 Thomas Wagenbach (gościnnie)
6.5 1992 Beyer (gościnnie)
0.0 1989 Dr Czapski
5.5 1988 Dr Adler
6.8 1984 Ernst Hochman
7.0 1984 Menge
7.3 1974 Kurt Muller, jeniec niemiecki
7.4 1969 Kurt Muller, jeniec niemiecki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Klaus-Peter Thiele filmy Klaus-Peter Thiele najlepsze filmy Klaus-Peter Thiele zdjęcia Klaus-Peter Thiele galeria Klaus-Peter Thiele biografia Klaus-Peter Thiele nominacje Klaus-Peter Thiele nagrody i wyróżnienia Klaus-Peter Thiele filmografia Klaus-Peter Thiele aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.