Klaus Höhne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 (gościnnie)
0.0 1995 Heinz
0.0 1994 Larsen
0.0 1993 Rudolf Jansen
0.0 1988 Pan Heitmann (gościnnie)
0.0 1983
0.0 1983 Ojciec
8.5 1980 Sprzadawca gazet
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 eorg Wessling (gościnnie)
6.2 1974 Herr Dirks / Ewald Stenger / Sorpe (gościnnie)
10.0 1969 Kurt Kaduhn / Sabeck (gościnnie)
3.0 1966 Israel Hands (głos) (niewymieniony w

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Klaus Höhne filmy Klaus Höhne najlepsze filmy Klaus Höhne zdjęcia Klaus Höhne galeria Klaus Höhne biografia Klaus Höhne nominacje Klaus Höhne nagrody i wyróżnienia Klaus Höhne filmografia Klaus Höhne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.