Klaus Barner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Dr. Wiesner
6.5 1992 Dr Grundhöfer (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1982 Dr Peter Lester
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Profesor Hansen / Dr Seitz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Klaus Barner filmy Klaus Barner najlepsze filmy Klaus Barner zdjęcia Klaus Barner galeria Klaus Barner biografia Klaus Barner nominacje Klaus Barner nagrody i wyróżnienia Klaus Barner filmografia Klaus Barner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.