Kiva Jump
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pielęgniarka Hastigan (gościnnie)
0.0 2010 Pielęgniarka Hastigan (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Cindy (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Pielęgniarka Hastigan (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Gloria (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kiva Jump filmy Kiva Jump najlepsze filmy Kiva Jump zdjęcia Kiva Jump galeria Kiva Jump biografia Kiva Jump nominacje Kiva Jump nagrody i wyróżnienia Kiva Jump filmografia Kiva Jump aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.