Kirsten Cooke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Molly Fairfax
0.0 1991 Prawniczka (1994)(gościnnie)
5.0 1990 Wendy (gościnnie)
8.5 1988 Michelle Dubois
0.0 1987 Maddy (2002) (gościnnie)
7.0 1979 Hostessa (1983) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kirsten Cooke filmy Kirsten Cooke najlepsze filmy Kirsten Cooke zdjęcia Kirsten Cooke galeria Kirsten Cooke biografia Kirsten Cooke nominacje Kirsten Cooke nagrody i wyróżnienia Kirsten Cooke filmografia Kirsten Cooke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.