Kirill Pletnev
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2009 Aleksiej Kudinow
8.7
Dywersant II
Diversant 2: Konets voyny
2007 Bobrikov
0.0 2006 Oficer Misha Markov
7.7
Dziewięć żywotów Nestora Machno
Devyat Zhizney Nestora Makhno
2006 Władysław Danilewski
0.0 2004 Oszust
8.0
Karny batalion
Shtrafbat
2004

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kirill Pletnev filmy Kirill Pletnev najlepsze filmy Kirill Pletnev zdjęcia Kirill Pletnev galeria Kirill Pletnev biografia Kirill Pletnev nominacje Kirill Pletnev nagrody i wyróżnienia Kirill Pletnev filmografia Kirill Pletnev aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.