Kimberly Scott
Data urodzenia: 1961-12-11
Miejsce urodzenia: Kingsville, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Koroner (gościnnie)
6.9 2001 Oficer
8.3 2000 Radna Teresa Davis (gościnnie)
9.1 1999 Porucznik Saticoy (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Carla Turner
7.0 1999 Nina Barnett (gościnnie)
6.6
Zakochany Valentino
Velocity of Gary* *(Not His Real Name), The
1998 Pielęgniarka Adams
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dyrektor Richwood (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Oficer Guthrie (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pracownica socjalna (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Emily (gościnnie)
6.2 1995 Margaret
7.0 1995 Agent Lisa Viola (gościnnie)
7.4
Klient
Client, The
1994 Doreen
6.5
Strefa zrzutu
Drop Zone
1994 Joanne
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Kimberly Barnett (1995) (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Enshake (gościnnie)
7.8
Upadek
Falling Down
1993 Detektyw Jones
7.7
Pies Binfordów
Family Dog
1993 Kimberley Scott (głos)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Sonja (gościnnie)
7.6 1993 Doktor (gościnnie)
6.2
Taniec na wodzie
Waterdance, The
1992 Alice
8.7 1992 Maggie Holland
6.8 1991 Lucille Carter
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Winnie Hicks
7.7
Głębia
Abyss, The
1989 Lisa "One Night" Standing
7.5 1985 Mama Lorraine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kimberly Scott filmy Kimberly Scott najlepsze filmy Kimberly Scott zdjęcia Kimberly Scott galeria Kimberly Scott biografia Kimberly Scott nominacje Kimberly Scott nagrody i wyróżnienia Kimberly Scott filmografia Kimberly Scott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.