Kikuko Inoue
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Dojrzała zamężna kobieta (głos) (gośc
7.2 2011 Akira Yoshii (głos)
5.2 2011 Lisa Rollins (głos)
7.4 2011 Marina Sugisaki (głos)
6.1 2011 Chiiko-sensei (głos)
8.3 2010 Miyuki Azuki (głos)
7.8 2010 Akira Yoshii (głos)
8.1 2010 Hanako (matka Umewakamaru) (głos) (go
7.7 2010 Kamijo Shiina (głos)
7.6 2010 Rangui (głos)
6.5 2010 Kuune (głos)
7.9 2010 Marina Sugisaki (głos)
7.3 2010 Goei (głos)
7.1 2010 Yui Amano (głos)
6.0 2010 Cordelia Gray (głos) (gościnnie)
10.0 2010 Keiko Ban (głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Lust (głos)
7.8 2009 Virgilia (głos)
8.8 2009 Pani Tsuda (głos) (gościnnie)
8.2 2009 Nozomi Hidaka (głos)
8.0 2009 Królowa Królestwa Słodkości (głos) (g
8.0 2009 Alv (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Cecile Croomey (głos)
8.5 2008 Sanae Furukawa (głos)
7.6 2008 Shizuka Nekonome (głos)
7.6 2008 Eleanor (głos)
7.6 2008 Shizuka Nekonome (głos)
8.1 2008 Shiina Kamijo (głos) (gościnnie)
6.9 2008 Goei (głos)
8.6 2008 Ruriko Shinju (głos)
8.0 2007 Miria (głos)
8.2 2007 Sanae Furukawa (głos)
7.8 2007 Eleanor (głos)
8.0 2007 Miki Hiiragi (głos)
8.0 2007 Grace O'Connor (głos)
7.4
Ikki Tousen Dragon Destiny
Ikki tôsen: Dragon destiny
2007 Goei (głos)
8.5 2007 Monica Mildrake (głos)
7.1 2007 Flora Beaumarchais (głos)
7.2 2007 Mio Kakei (głos)
6.6 2007 Nami Kisaragi (głos)
8.6 2007 Lily (głos)
9.0 2007 Narrator (głos) (narrator)
8.3 2006 Cecile Croomy / Inoue (głos)
8.1 2006 Siostra Kyouyi (głos)
7.9 2006 Belldandy (głos)
7.6 2006 Inaho Kameda (głos)
8.1 2006 Laula Bianchi / Profesor Gal / Yukariko Steinburg (głos)
8.0 2006 Matka Mizuki (głos) (gościnnie)
8.0
Air
2005 Uraha (głos)
8.0 2005 Sephiria Arks (głos)
8.1 2005 Belldandy (głos)
7.3 2005 Uraha (głos)
7.1
Magister Negi Magi
Mahou Sensei Negima
2005 Minamoto Shizuna (głos)
8.1 2005 Carmen 99 (głos)
3.0 2005 Kokuanten (głos)
1.0 2005 Ureshiko Asaba / Agn?s (głos)
8.4 2004 Caridad Yamato (głos)
7.1 2004 Mitsuka Yoshimine (głos)
8.1 2004 Yukariko Sanada (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Mercédès de Morcerf (głos)
7.7 2004 Nanase Senjyou / Silk (głos)
8.1 2004 Claudia McCunnen (głos)
7.2 2004 Yanagihara Tomomi (głos)
9.0 2004 Yayoi Sanzenin (głos)
10.0 2004 Lobelia Calrini (głos)
10.0 2004 Królowa Emeraldas (głos)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Anisu (głos)
7.7 2003 Rika Harada (głos) (gościnnie)
7.3 2003 Mizuho Kazami (głos)
8.1 2003 Maria Asagi (głos)
7.4 2003 Goei
6.9 2003 Ritsuko (głos)
6.5 2003 Mei Momojono (głos)
7.0 2003 Catherine Flaubert (głos)
9.5 2003 Yayoi Sanzein (głos)
1.0 2003 Lobelia Carlini (głos)
7.0 2003 ZeStrait (głos)
7.8 2002 Chitose Hibiya (głos)
7.5 2002 Mizuho Kazami (głos)
7.8 2002 Alv (głos)
6.8 2002 Ercell (głos)
8.0 2002 Yayoi Sanzein (głos)
7.0 2002 Ranko Takara (głos)
0.0 2001 Yayoi Sanzein (głos)
7.7
X
2001 Tohru Magami (głos)
7.5 2001 Fabula / Crux (głos) (narrator)
7.9 2001 Natsue Awayuki (głos)
8.4 2001 Meia no Faama (głos)
7.9 2001 Shuko Suzuhara (głos)
7.4 2001 Melissa (głos)
8.5 2001 Orudina (głos)
8.4 2000 Yanming (głos) (gościnnie)
6.6 2000 Cyberlalka Mami (głos)
8.6 2000 Guinevere Green (głos)
10.0 2000 Jun Sanders (głos)
8.5 2000 Majo Ririka (głos)
7.9 1999 Nadeshiko (głos) (gościnnie)
8.0 1999 Ayano Shigurezaki (głos)
8.0 1999 Raiel (głos)
7.6 1998 Birman/Kyoko Takaoka (głos)
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Rune Venus / Yoko (głos)
8.7 1998 Panther (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Złota Delmo Toniya (głos)
0.0 1996 Misako Narusawa (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Sailor Aluminum Siren - Reiko Aya (głos)
8.0 1996 Pantera (głos)
5.5 1996 Kuon Miho (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Księżniczka Rubina (głos) (gościnnie)
8.1 1995 Ayuko Hayami; pracownik
8.5 1995 Kasumi Tendô (głos)
6.8 1995 Księżniczka (głos)
9.0 1995 Rune Venus (głos)
10.0 1995 Corvette Hyers (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Tatora (głos)
8.8 1994 Anju Kitahara (głos)
4.2 1994 Toyoko Mima (głos)
7.7 1994 Piko (głos) (gościnnie)
10.0 1994 Lena (Matka Nike'a) (głos)
7.8 1993 Belldandy (głos)
5.0 1993 Sayuri (głos)
10.0 1992 Hatsune sensei (głos)
8.2 1990 Electra (głos)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Nana (głos)
8.3
Alfred Jonatan Kwak
Alfred J. Kwak
1989 (głos)
8.0 1989 Kasumi Tendou (głos)
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 Projektantka (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kikuko Inoue filmy Kikuko Inoue najlepsze filmy Kikuko Inoue zdjęcia Kikuko Inoue galeria Kikuko Inoue biografia Kikuko Inoue nominacje Kikuko Inoue nagrody i wyróżnienia Kikuko Inoue filmografia Kikuko Inoue aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.