Khrystyne Haje
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 Tiffany Morgan (głos)
8.1 2000 Lisa Alter (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Francesca Jesner (gościnnie)
10.0 1995 Monica (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Jennifer Sweeney (1994) (gościnnie)
5.8 1992 Sharon Sanders (gościnnie)
10.0 1992 Allison Barnes
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Margaret (gościnnie)
4.8 1986 Simone Foster
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Nastoletnia Chrissy Seaver (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Khrystyne Haje filmy Khrystyne Haje najlepsze filmy Khrystyne Haje zdjęcia Khrystyne Haje galeria Khrystyne Haje biografia Khrystyne Haje nominacje Khrystyne Haje nagrody i wyróżnienia Khrystyne Haje filmografia Khrystyne Haje aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.