Khanya Mkhize
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Członkini zespołu (gościnnie)
6.0 2006 Członkini zespołu (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Członkini zespołu (gościnnie)
7.5 2002 Członkini zespołu (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Członkini zespołu (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Członkini zespołu (gościnnie)
7.3 2001 Członkini zespołu (gościnnie)
7.6 2000 Członkini zespołu (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Członkini zespołu (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Członkini zespołu (gościnnie)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 Członkini zespołu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Khanya Mkhize filmy Khanya Mkhize najlepsze filmy Khanya Mkhize zdjęcia Khanya Mkhize galeria Khanya Mkhize biografia Khanya Mkhize nominacje Khanya Mkhize nagrody i wyróżnienia Khanya Mkhize filmografia Khanya Mkhize aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.