Keye Luke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1988 Sensei (gościnnie)
7.9 1987 (głos)
8.1 1987 Lom Chen (1988) (gościnnie)
7.9
Partnerzy
Sidekicks
1986 Sabasan
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Pan Ming (gościnnie)
9.0 1985 dodatkowe głosy (głos)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Toshiro Mitsumo(1986) (gościnnie)
7.5 1985 Adam Chen / Prasert (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
9.0 1984 Dziadek Ho (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Sam Yeng (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
6.2 1982 Dr Kenji Yakimura (1986) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Tenake (gościnnie)
6.8 1981
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Goto (gościnnie)
8.4 1979 Leong Chung Hua (gościnnie)
6.2 1979 Ronald Kwan Mein (gościnnie)
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 (różne głosy)
7.2 1978 Zoltar / Mala / Wielki Duch (głos)
6.2 1978 Henry Matsimura (gościnnie)
7.9 1976 (głos)
6.8 1972 Mistrz Po
7.7 1972 Kralahome
10.0 1972 Charlie Chan (1972-74) (głos)
7.9 1972 Różni Koreańczycy (1978-1980)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
7.0 1968 Kwan Fong (gościnnie)
6.5 1968 Dubek (gościnnie)
6.4 1968 Senator John Oishi (gościnnie)
6.9 1968 George Lum / Sing Hong (gościnnie)
9.0 1967 Lin Fong (gościnnie)
8.3
Kosmiczny duch
Space Ghost
1966 Brak (głos)
8.5 1966 Dziadek Chang (gościnnie)
7.6 1966 Gubernator Cory (gościnnie)
7.4 1965 Mike Chang (1968) (gościnnie)
8.4 1965 Generał How (gościnnie)
8.6 1965 Porucznik How (1965) (gościnnie)
8.0 1963 Han (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
5.9 1960 Charlie Lee (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
8.5 1957 Mike (gościnnie)
10.0 1956 Lum Sen (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Chen (gościnnie)
10.0 1954 Li Wong (gościnnie)
5.8 1954 Chen (gościnnie)
10.0 1954 Sam Kee (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keye Luke filmy Keye Luke najlepsze filmy Keye Luke zdjęcia Keye Luke galeria Keye Luke biografia Keye Luke nominacje Keye Luke nagrody i wyróżnienia Keye Luke filmografia Keye Luke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.