Kevin Weisman
Data urodzenia: 1970-12-29
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Jodi Tanowitz (od 21.05.2005), 2 dzieci: córka Maya Rose (ur. 31.03.2006) i syn Eli Samuel (ur. 11.02.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gemini (gościnnie)
7.5 2010 Gemini (gościnnie)
7.4 2010 Gemini (gościnnie)
2.6 2009 Gemini (gościnnie)
7.0 2009 Gemini (gościnnie)
6.0 2008 Gemini (gościnnie)
7.8 2008 Gemini (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Steve Balfour (gościnnie)
7.6 2007 Gemini (gościnnie)
7.8 2007 Reardon Paine (gościnnie)
7.2 2005 Gemini (gościnnie)
8.2 2005 Gemini (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dennis Hightower (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gemini (gościnnie)
8.0 2004 Gemini (gościnnie)
7.3 2004 Mike Hess (gościnnie)
8.5 2003 Gemini (gościnnie)
8.7 2002 Gemini (gościnnie)
7.3 2002 Ricky Spano (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Gemini (gościnnie)
7.6 2001 Gemini (gościnnie)
7.4
60 sekund
Gone in Sixty Seconds
2000 Gemini (gościnnie)
5.2
Więcej psów niż kości
More Dogs Than Bones
2000 Gemini (gościnnie)
0.0 2000 Gemini (gościnnie)
6.8 2000 Gemini (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Craig Higgins (gościnnie)
0.0 1999 Gemini (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gemini (gościnnie)
7.7 1998 Gemini (gościnnie)
7.0 1997 Gemini (gościnnie)
10.0 1997 Gemini (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Gemini (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Gemini (gościnnie)
7.7
Twierdza
Rock, The
1996 Gemini (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Gemini (gościnnie)
7.0 1995 Gemini (gościnnie)
6.8 1993 Gemini (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Anson Stokes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Weisman filmy Kevin Weisman najlepsze filmy Kevin Weisman zdjęcia Kevin Weisman galeria Kevin Weisman biografia Kevin Weisman nominacje Kevin Weisman nagrody i wyróżnienia Kevin Weisman filmografia Kevin Weisman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.