Kevin Spirtas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2001 Dr Wesley
4.7 1998 Dr Wesley
7.2 1994 Dr Wesley
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Wesley
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Wesley
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dr Wesley
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Instruktor (gościnnie)
5.5 1984 Dr Wesley
6.6 1979 Dr Wesley
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Dr Wesley

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Spirtas filmy Kevin Spirtas najlepsze filmy Kevin Spirtas zdjęcia Kevin Spirtas galeria Kevin Spirtas biografia Kevin Spirtas nominacje Kevin Spirtas nagrody i wyróżnienia Kevin Spirtas filmografia Kevin Spirtas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.