Kevin Sizemore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Ochroniarz Lizy (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Oficer Wick (gościnnie)
7.5 2005 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Hank Orlofsky (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.3 2002 Policjant (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Hank Orlofsky (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Hank Orlofsky (gościnnie)
5.5 1996 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.0 1995 Hank Orlofsky (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Hank Orlofsky (gościnnie)
6.3 1986 Hank Orlofsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Sizemore filmy Kevin Sizemore najlepsze filmy Kevin Sizemore zdjęcia Kevin Sizemore galeria Kevin Sizemore biografia Kevin Sizemore nominacje Kevin Sizemore nagrody i wyróżnienia Kevin Sizemore filmografia Kevin Sizemore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.