Kevin P. Farley
Data urodzenia: 1965-06-08
Miejsce urodzenia: Madison, Wisconsin, USA
Stan cywilny: żona Denise Trotter (od 04.09.2004, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matthew Erdman (gościnnie)
0.0 2011 Matthew Erdman (gościnnie)
6.2 2010 Matthew Erdman (gościnnie)
0.0 2010 Matthew Erdman (gościnnie)
0.0 2010 Matthew Erdman (gościnnie)
0.0 2009 Matthew Erdman (gościnnie)
6.2
True Jackson
True Jackson, VP
2008 Matthew Erdman (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Matthew Erdman (gościnnie)
8.0
Świat według Dzikich
Complete Savages
2004 Matthew Erdman (gościnnie)
10.0 2003 Matthew Erdman (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Matthew Erdman (gościnnie)
7.5 2002 JJ the Joke Machine (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Matthew Erdman (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Matthew Erdman (gościnnie)
9.0 2000 Matthew Erdman (gościnnie)
7.8
Prosta historia
Straight Story, The
1999 Matthew Erdman (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Matthew Erdman (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Matthew Erdman (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Matthew Erdman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin P. Farley filmy Kevin P. Farley najlepsze filmy Kevin P. Farley zdjęcia Kevin P. Farley galeria Kevin P. Farley biografia Kevin P. Farley nominacje Kevin P. Farley nagrody i wyróżnienia Kevin P. Farley filmografia Kevin P. Farley aktor Kevin P. Farley reżyser Kevin P. Farley scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.