Kevin McNulty
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
0.0 2011 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Kierownik stacji (gościnnie)
7.3 2011 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.0
Nieproszeni goście
Uninvited, The
2009 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.2 2009 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
3.7 2009 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
0.0 2009 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Cormac (gościnnie)
7.4 2007 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.0 2005 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
3.5 2003 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.7
Jak to dziewczyny
Girl Thing, A
2001 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.0
Niesamowita częstotliwość
Strange Frequency
2001 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.2 2001 Pan Summers (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.3 2000 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
9.0 1999 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.0 1998 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.8
Szósty
Sixth Man, The
1997 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
5.5
Śmiertelnie zakochany
Mother, May I Sleep with Danger?
1996 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
10.0
Two
1996 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.8 1996 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.0
Na rozstaju
Intersection
1994 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.3
Strażnik czasu
Timecop
1994 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.1 1994 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.9 1993 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Fuller / Dr Christopher Davey (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.8 1991 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.1
Niewygodny świadek
Narrow Margin
1990 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.0
Ptaszek na uwięzi
Bird on a Wire
1990 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.5 1990 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.6 1989 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.6
Oskarżeni
Accused, The
1988 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
6.8
W pogoni za śmiercią
Shoot to Kill
1988 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
7.8 1987 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)
8.0 1987 Wielebny Roy Le Grange (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin McNulty filmy Kevin McNulty najlepsze filmy Kevin McNulty zdjęcia Kevin McNulty galeria Kevin McNulty biografia Kevin McNulty nominacje Kevin McNulty nagrody i wyróżnienia Kevin McNulty filmografia Kevin McNulty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.