Kevin Dunn
Data urodzenia: 1956-02-26
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Katina Alexander (od 19.07.1986), syn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gordy (gościnnie)
7.4 2011 Gordy (gościnnie)
7.0
Niepowstrzymany
Unstoppable
2010 Gordy (gościnnie)
8.4
Scooby-Doo i brygada detektywów
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
2010 Gordy (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Cooper Green (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Gordy (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Gordy (gościnnie)
9.1 2000 Gordy (gościnnie)
7.2
Opętanie
Stir of Echoes
1999 Gordy (gościnnie)
6.9
Oczy węża
Snake Eyes
1998 Gordy (gościnnie)
7.2
Godzilla
Godzilla: The Series
1998 Gordy (gościnnie)
6.6
Mąż idealny
Picture Perfect
1997 Gordy (gościnnie)
7.8
Szósty
Sixth Man, The
1997 Gordy (gościnnie)
10.0 1997 Gordy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Gordy (gościnnie)
6.3
Reakcja łańcuchowa
Chain Reaction
1996 Gordy (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Gordy (gościnnie)
6.9 1995 Gordy (gościnnie)
7.0 1995 Gordy (gościnnie)
6.0
Beethoven 2
Beethoven's 2nd
1993 Gordy (gościnnie)
7.6
1492: Wyprawa do raju
1492: Conquest of Paradise
1992 Gordy (gościnnie)
7.9 1992 Gordy (gościnnie)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Gordy (gościnnie)
7.4 1990 Gordy (gościnnie)
10.0 1989 Gordy (gościnnie)
7.9
Mississippi w ogniu
Mississippi Burning
1988 Gordy (gościnnie)
8.0 1987 Gordy (gościnnie)
5.7 1986 Gordy (gościnnie)
8.2 1982 Gordy (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Gordy (gościnnie)
8.7 1971 Gordy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Dunn filmy Kevin Dunn najlepsze filmy Kevin Dunn zdjęcia Kevin Dunn galeria Kevin Dunn biografia Kevin Dunn nominacje Kevin Dunn nagrody i wyróżnienia Kevin Dunn filmografia Kevin Dunn aktor Kevin Dunn reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.