Kevin Cooney
Data urodzenia: 1945-10-02
Miejsce urodzenia: Houston, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Theresa Nelson

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Edgar Raffit (gościnnie)
7.5 2005 Owen Johnson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Owen Johnson (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Owen Johnson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Owen Johnson (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Owen Johnson (gościnnie)
7.2
Szyfry wojny
Windtalkers
2002 Owen Johnson (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 2001 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 2001 Owen Johnson (gościnnie)
7.6 2001 Pan Woodbury (gościnnie)
7.6 2001 Owen Johnson (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 2000 Owen Johnson (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Owen Johnson (gościnnie)
7.6 2000 Owen Johnson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kapitan Murdle (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 1999 Owen Johnson (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Owen Johnson (gościnnie)
7.2 1997 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 1997 Owen Johnson (gościnnie)
8.6 1997 Owen Johnson (gościnnie)
7.5 1997 Owen Johnson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Owen Johnson (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Owen Johnson (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Owen Johnson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Owen Johnson (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Owen Johnson (gościnnie)
7.9
Przed egzekucją
Dead Man Walking
1995 Owen Johnson (gościnnie)
7.7 1995 Owen Johnson (gościnnie)
7.0 1995 Owen Johnson (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Owen Johnson (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Owen Johnson (gościnnie)
7.6 1993 Owen Johnson (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Owen Johnson (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Owen Johnson (gościnnie)
6.7 1992 Owen Johnson (gościnnie)
6.6 1991 Owen Johnson (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Owen Johnson (gościnnie)
7.8 1989 Owen Johnson (gościnnie)
7.2 1989 Owen Johnson (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Owen Johnson (gościnnie)
6.5
Pełnia księżyca w Blue Water
Full Moon in Blue Water
1988 Owen Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Cooney filmy Kevin Cooney najlepsze filmy Kevin Cooney zdjęcia Kevin Cooney galeria Kevin Cooney biografia Kevin Cooney nominacje Kevin Cooney nagrody i wyróżnienia Kevin Cooney filmografia Kevin Cooney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.