Kevin Conroy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 Bruce Wayne (głos)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Batman (głos)
5.6 2000 Batman / Bruce Wayne (głos) (gościnnie)
7.4 1999 Bruce Wayne (głos)
7.4 1997 Bruce Wayne / Batman (głos)
7.9 1997 Batman / Bruce Wayne (głos)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Hardman (głos) (gościnnie)
8.7 1992 Joe
5.5 1992 Dr. David Dunkle
7.8 1992 Bruce Wayne / Batman (głos)
7.2 1988 Roger Harris (gościnnie)
8.8 1987 Kapitan Lloyd Hamilton
6.3 1986 Clark Harrison (1986) (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Darryl Mead (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Bart Fallmont

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Conroy filmy Kevin Conroy najlepsze filmy Kevin Conroy zdjęcia Kevin Conroy galeria Kevin Conroy biografia Kevin Conroy nominacje Kevin Conroy nagrody i wyróżnienia Kevin Conroy filmografia Kevin Conroy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.