Kevin Brief
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Oficer Angle (gościnnie)
0.0 2011 Oficer Angle (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Roy (gościnnie)
7.1 2008 Prowadzący pogrzeb (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Oficer Angle (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Oficer Angle (gościnnie)
8.7 2007 Oficer Angle (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Glen / Strażnik (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Oficer Angle (gościnnie)
8.1 2005 Oficer Angle (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Father Keyes (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Barry (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Oficer Angle (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Oficer Angle (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Oficer Angle (gościnnie)
6.2 2002 Oficer Angle (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Mężczyzna 12nastu kroków (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Oficer Angle (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Oficer Angle (gościnnie)
7.3 2001 Oficer Angle (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Oficer Angle (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Oficer Angle (gościnnie)
5.2 1996 Oficer Angle (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Oficer Angle (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Oficer Angle (gościnnie)
6.8 1993 Oficer Angle (gościnnie)
10.0 1992 Oficer Angle (gościnnie)
7.2 1992 Oficer Angle (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Oficer Angle (gościnnie)
7.3 1990 Oficer Angle (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Oficer Angle (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Oficer Angle (gościnnie)
7.2 1989 Oficer Angle (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Oficer Angle (gościnnie)
5.7 1989 Oficer Angle (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Urzędnik (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Oficer Angle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Brief filmy Kevin Brief najlepsze filmy Kevin Brief zdjęcia Kevin Brief galeria Kevin Brief biografia Kevin Brief nominacje Kevin Brief nagrody i wyróżnienia Kevin Brief filmografia Kevin Brief aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.