Kevin Brennan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Landon
0.0 2009 Człowiek z telefonem komórkowym
0.0 2009 Winston
7.1
Żółtodzioby
Half Baked
1998 Ćpun
0.0 1980 Inspektor Murphy (gościnnie)
7.9 1979 Pułkownik Tranter (gościnnie)
0.0 1978 Cribb
8.7 1977 Minister (gościnnie)
7.4
Dopaść Cartera
Get Carter
1971 Harry
0.0 1971 Właściciel ziemski (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Bridges
1.0 1971 Ripper
9.5 1970 Przeor Aymer
0.0 1970 Jean-Pierre Grimaud (gościnnie)
10.0 1965 Brightwell (1975) (gościnnie)
8.8 1964 Tom Logan
8.6 1962 Albert North (1971) / Hebditch (1973) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Jack Gill (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Bruton (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Gubernator / Pan Bradley / Oficer Pearson / Berkeley Ogden członek parlamentu / Kapitan Alfred Teach

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Brennan filmy Kevin Brennan najlepsze filmy Kevin Brennan zdjęcia Kevin Brennan galeria Kevin Brennan biografia Kevin Brennan nominacje Kevin Brennan nagrody i wyróżnienia Kevin Brennan filmografia Kevin Brennan aktor Kevin Brennan reżyser Kevin Brennan scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.