Kevin Alejandro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Jesus Velasquez
0.0 2011 Jesus Velasquez
7.7 2010 Jesus Velasquez
0.0 2009 Jesus Velasquez
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Jesus Velasquez
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Jesus Velasquez
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Jesus Velasquez
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Jesus Velasquez
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Jesus Velasquez
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Victor Bandino (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Esai Alvarez (gościnnie)
7.8 2007 Jesus Velasquez
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Jesus Velasquez
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agent Jenkins (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Jesus Velasquez
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Jesus Velasquez
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Jesus Velasquez
8.7 2005 Jesus Velasquez
7.5
Trawka
Weeds
2005 Rudolpho (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Hercules Maldonado (gościnnie)
7.5 2005 Jesus Velasquez
8.2 2004 Jesus Velasquez
7.3 2004 Tom Martin (gościnnie)
7.9 2003 Jesus Velasquez
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jesus Velasquez
7.3 2002 Carlos Santigo (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jesus Velasquez
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jesus Velasquez
7.6 2001 Jesus Velasquez
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jesus Velasquez
7.0 1995 Jesus Velasquez

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kevin Alejandro filmy Kevin Alejandro najlepsze filmy Kevin Alejandro zdjęcia Kevin Alejandro galeria Kevin Alejandro biografia Kevin Alejandro nominacje Kevin Alejandro nagrody i wyróżnienia Kevin Alejandro filmografia Kevin Alejandro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.