Ketty Lester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 Nana (gościnnie)
7.6 1989 Nauczyciel (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Hannah Carter (gościnnie)
6.5
Gwiazda poranna/Gwiazda wieczorna
Morningstar/Eveningstar
1986 Nora Blake
5.7 1986 (gościnnie)
7.5 1985 Satin (głos)
8.3 1983 (gościnnie)
7.1 1982 Pani Callan (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pani Tatum (gościnnie)
6.8 1977 Sara Marshall (gościnnie)
7.9 1974 Annie (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Hester-Sue Terhune / Hester Sue / Janie Kagan
0.0 1972 Pielęgniarka Ferguson (gościnnie)
2.3 1972 Pani Thomas (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Pielęgniarka Walsh (gościnnie)
10.0 1965 Pani Ellis (gościnnie)
8.4 1965 Pani Shepard (gościnnie)
7.5 1965 Operatorka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ketty Lester filmy Ketty Lester najlepsze filmy Ketty Lester zdjęcia Ketty Lester galeria Ketty Lester biografia Ketty Lester nominacje Ketty Lester nagrody i wyróżnienia Ketty Lester filmografia Ketty Lester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.