Kerry Walker
Data urodzenia: 1948-01-29
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dawn
0.0 2009 Erica
9.0 2003 Kizzy Freeman
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Pearl
10.0 2000 Fran Smith (2003)
6.3
Święty dym
Holy Smoke
1999 Puss
5.1
Rąbek duszy
Little Bit of Soul, A
1998 Eugenie Mason
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Barbara Phillips (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Iris Leep (gościnnie)
0.0 1996 Mary Donnelly
7.9
Fortepian
Piano, The
1993 Aunt Morag
8.0 1990 Deidre
10.0 1989 Joan Brodie / Lorraine Ferguson (gościnnie)
6.2
Wieczór trzech króli
Twelfth Night
1987 Feste

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kerry Walker filmy Kerry Walker najlepsze filmy Kerry Walker zdjęcia Kerry Walker galeria Kerry Walker biografia Kerry Walker nominacje Kerry Walker nagrody i wyróżnienia Kerry Walker filmografia Kerry Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.