Kerry O'Malley
Data urodzenia: mąż Adam H

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Kate (gościnnie)
7.8 2011 Beverly Mayfair (gościnnie)
8.3 2011 Kate (gościnnie)
6.8
Przypadek 39
Case 39
2009 Claire Casper (gościnnie)
0.0 2009 Claire Casper (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Vivian Griswold (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Claire Casper (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Claire Casper (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Claire Casper (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Claire Casper (gościnnie)
7.5 2002 Susan Donovan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Claire Casper (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Claire Casper (gościnnie)
7.4 1997 Claire Casper (gościnnie)
7.6 1993 Claire Casper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kerry O'Malley filmy Kerry O'Malley najlepsze filmy Kerry O'Malley zdjęcia Kerry O'Malley galeria Kerry O'Malley biografia Kerry O'Malley nominacje Kerry O'Malley nagrody i wyróżnienia Kerry O'Malley filmografia Kerry O'Malley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.