Kerry Michaels
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Starsza aktorka (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Starsza aktorka (gościnnie)
7.6 2001 Pani Bumbry (gościnnie)
7.0 1999 Starsza aktorka (gościnnie)
7.0 1998 Starsza aktorka (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Starsza aktorka (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Starsza aktorka (gościnnie)
5.7 1986 Starsza aktorka (gościnnie)
7.6 1984 Starsza aktorka (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Starsza aktorka (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Starsza aktorka (gościnnie)
6.6 1979 Starsza aktorka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kerry Michaels filmy Kerry Michaels najlepsze filmy Kerry Michaels zdjęcia Kerry Michaels galeria Kerry Michaels biografia Kerry Michaels nominacje Kerry Michaels nagrody i wyróżnienia Kerry Michaels filmografia Kerry Michaels aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.