Kerry Armstrong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Louisa Atherton
8.1 2005 (ona sama)
5.5
MDA
2002 Dr Louella Davis (2002-2003)
0.0 2000 Sylvia (gościnnie)
8.8 1998 Heather Jelly
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Dr Dianne Bates(1994-1995)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Valerie (gościnnie)
5.5 1991 Des McClintock (gościnnie)
8.2
I wszyscy razem
All Together Now
1990 Beth Sumner (1992-1993)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Elaine Hall (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Irina Katsa (gościnnie)
0.0 1981 Cheryl
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Elena, księżniczka Branagh
0.0 1979 Angie Murrie
7.0 1976

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kerry Armstrong filmy Kerry Armstrong najlepsze filmy Kerry Armstrong zdjęcia Kerry Armstrong galeria Kerry Armstrong biografia Kerry Armstrong nominacje Kerry Armstrong nagrody i wyróżnienia Kerry Armstrong filmografia Kerry Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.