Kenta Satoi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Jiro Uozumi
7.3 2010 (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw Yoshikawa
6.8 2009 Hirofumi Inoue
7.6 2009 Aono (gościnnie)
7.5 2009 Shinichi Nishida (gościnnie)
8.5 2009 Shin Tsukamoto
9.0 2009 Hiroo Suzumoto
8.0 2008 Ojciec Kenjiego (gościnnie)
6.0 2008 Tajima
9.1 2007 Samon Fukunaga (gościnnie)
8.3 2007 (gościnnie)
7.5 2005 Kentaro Yazawa (gościnnie)
8.0 2002 Sinchi Saeki
7.5
Narzeczona dla kota
Neko no ongaeshi
2002 Natori (głos)
0.0 1998 Kanryusai Takeda
0.0 1997 Jiro Uozumi
10.0 1995

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenta Satoi filmy Kenta Satoi najlepsze filmy Kenta Satoi zdjęcia Kenta Satoi galeria Kenta Satoi biografia Kenta Satoi nominacje Kenta Satoi nagrody i wyróżnienia Kenta Satoi filmografia Kenta Satoi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.