Kent Shocknek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Reporter telewizyjny (gościnnie)
6.9 2010 Reporter telewizyjny (gościnnie)
5.0 2010 Reporter telewizyjny (gościnnie)
6.5
Wyobraź sobie
Imagine That
2009 Reporter telewizyjny (gościnnie)
6.2
True Jackson
True Jackson, VP
2008 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Prezenter wiadomości (gościnnie)
8.3 2006 Reporter telewizyjny (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Reporter telewizyjny (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.5 2005 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.3 2004 Reporter (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.5 2002 Reporter telewizyjny (gościnnie)
7.3 1991 Reporter telewizyjny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kent Shocknek filmy Kent Shocknek najlepsze filmy Kent Shocknek zdjęcia Kent Shocknek galeria Kent Shocknek biografia Kent Shocknek nominacje Kent Shocknek nagrody i wyróżnienia Kent Shocknek filmografia Kent Shocknek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.