Kenneth Tsang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Victor Chang
0.0 2011 Doktor Chu
7.4 2011
0.0 2010
9.0 2010 Yu Gong
6.8 2002 Gong Gong
10.0 2002 The King of Heaven
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Terence Wei
10.0 1983 Wong Yue-si
0.0 1969

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenneth Tsang filmy Kenneth Tsang najlepsze filmy Kenneth Tsang zdjęcia Kenneth Tsang galeria Kenneth Tsang biografia Kenneth Tsang nominacje Kenneth Tsang nagrody i wyróżnienia Kenneth Tsang filmografia Kenneth Tsang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.