Kenneth Thornett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1971 Dr Roberts (gościnnie)
0.0 1970 Członek klubu (gościnnie)
8.0 1969 Opiekun domu pogrzebowego (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
8.1 1964 Sierżant Mitchell (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Detektyw-inspektor (gościnnie)
8.6 1962 Maudsley (1964) / Herbert Oakes (1970) (gościnnie)
4.7 1955 Max Ventnor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenneth Thornett filmy Kenneth Thornett najlepsze filmy Kenneth Thornett zdjęcia Kenneth Thornett galeria Kenneth Thornett biografia Kenneth Thornett nominacje Kenneth Thornett nagrody i wyróżnienia Kenneth Thornett filmografia Kenneth Thornett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.