Kenneth Mitchell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Larry McKenzie (gościnnie)
4.8 2009 Wade Solomon (gościnnie)
7.7 2009 Paul Whittaker (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Duane Corey (gościnnie)
7.9
Droga żelazna
Iron Road
2008 Wade Solomon (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tom Wilcox (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Wade Solomon (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Wade Solomon (gościnnie)
0.0 2006 Wade Solomon (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Wade Solomon (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Wade Solomon (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Wade Solomon (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Sam Lucas
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Wade Solomon (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Wade Solomon (gościnnie)
7.3 2002 Robert Gordon (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Wade Solomon (gościnnie)
10.0 2001 Wade Solomon (gościnnie)
9.0 1996 Wade Solomon (gościnnie)
7.6 1989 Wade Solomon (gościnnie)
0.0

0 Wade Solomon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenneth Mitchell filmy Kenneth Mitchell najlepsze filmy Kenneth Mitchell zdjęcia Kenneth Mitchell galeria Kenneth Mitchell biografia Kenneth Mitchell nominacje Kenneth Mitchell nagrody i wyróżnienia Kenneth Mitchell filmografia Kenneth Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.