Kenne Duncan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1959 (gościnnie)
10.0 1955 Norm (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
10.0 1954 Frank / Simpson / Luther Brown / Rick (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)
10.0 1951 Murdock / Matt (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
10.0 1951 Ben / Pete / Gus (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
6.0 1944 Kenne Duncan (niewymieniony w czołówce)
7.0 1941 Barnett (cz. 2-20)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenne Duncan filmy Kenne Duncan najlepsze filmy Kenne Duncan zdjęcia Kenne Duncan galeria Kenne Duncan biografia Kenne Duncan nominacje Kenne Duncan nagrody i wyróżnienia Kenne Duncan filmografia Kenne Duncan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.