Kenji Utsumi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Hiaburi Lion (głos)
7.0 2011 Kapitan (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Przewodniczący Mao (głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Louis Armstrong (głos)
9.0 2009 Genji Kamogawa (głos)
7.0 2009 Gido (głos) (narrator)
8.0 2009 Alex Louis Armstrong (głos)
8.4 2008 Braiking Boss (głos)
7.0 2008 Inspektor Warren (głos) (gościnnie)
8.9 2008 Saikawa Owner (głos)
7.7 2007 Rokusan (głos) (gościnnie)
7.2 2006 Kyuutarou Ohba (głos)
8.7 2006 Inspektor Tomobiki (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Kaguzou Mashiroi (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Nenki Mino (głos)
7.2 2002 Ojciec Aoi (głos)
7.9 2002 Shirow Watari (głos)
9.1 2000 Genji Kamogawa
6.0 1999 Duuz (głos)
8.0 1997 Zodd (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Generał Czerwony (głos)
8.5 1995 Vega
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Shenlong (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Shenron (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Recoome (głos)
8.5 1994 Pułkownik Millard (głos)
8.0 1993 Daniel J. D'Arby
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Shenlong / Stary Lord Slug (głos) (ró
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Rezun (głos)
9.1 1988 Sidney Sitolet (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Senbee Norimaki / ShenLong / Spiker (głos)
7.8 1987 Kaiô / Raô
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Odin (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Mutaito / Lider Czerwonej Wstęgi / Smok ShenLong / Komentator tunieju
9.0 1985 Eiichirou Kashiwaba (głos)
7.3 1984 Raô (głos)
7.0 1982 Tavege (głos)
7.7 1981 Senbee Norimaki (głos)
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Baranduk (głos)
5.5 1975 (głos)
8.2 1973 Bryking Boss (głos)
6.6
Speed Racer
Mahha gô gô gô
1967 Inspector Rokugô (głos)
7.4
Sally Czarodziejka
Mahô tsukai Sally
1966 Maou (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenji Utsumi filmy Kenji Utsumi najlepsze filmy Kenji Utsumi zdjęcia Kenji Utsumi galeria Kenji Utsumi biografia Kenji Utsumi nominacje Kenji Utsumi nagrody i wyróżnienia Kenji Utsumi filmografia Kenji Utsumi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.