Kenji Kasai
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Matsuoka (gościnnie)
0.0 2008 (gościnnie)
7.4 2008 (gościnnie)
7.6 2008 Yamaguchi Yasuyuki
10.0 2008 Inoue, szef Działu Finansowego

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kenji Kasai filmy Kenji Kasai najlepsze filmy Kenji Kasai zdjęcia Kenji Kasai galeria Kenji Kasai biografia Kenji Kasai nominacje Kenji Kasai nagrody i wyróżnienia Kenji Kasai filmografia Kenji Kasai aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.