Kendall Clement
Data urodzenia: 1962-02-13
Miejsce urodzenia: Cincinnati, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Anestezjolog (gościnnie)
8.1 2007 Anestezjolog (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Anestezjolog (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Cabbie (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Anestezjolog (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Anestezjolog (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Anestezjolog (gościnnie)
7.5 2002 Nadzorca magazynu (gościnnie)
8.7 2002 Anestezjolog (gościnnie)
7.6 2001 Anestezjolog (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Anestezjolog (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sierżant Crawford (gościnnie)
6.8 1993 Anestezjolog (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kendall Clement filmy Kendall Clement najlepsze filmy Kendall Clement zdjęcia Kendall Clement galeria Kendall Clement biografia Kendall Clement nominacje Kendall Clement nagrody i wyróżnienia Kendall Clement filmografia Kendall Clement aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.