Ken Wright
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 1988 Doradca (gościnnie)
5.5 1987
6.6
Książę ciemności
Prince of Darkness
1987 Lomax
8.2 1980 Dr Mark Stope (gościnnie)
7.7 1977 Mąż (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Wright filmy Ken Wright najlepsze filmy Ken Wright zdjęcia Ken Wright galeria Ken Wright biografia Ken Wright nominacje Ken Wright nagrody i wyróżnienia Ken Wright filmografia Ken Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.