Ken Weiler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Jerry (gościnnie)
7.0 2007 Jerry (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jerry (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Rob Colvin (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Jerry (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Piosenkarz (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Jerry (gościnnie)
7.9 2003 Jerry (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jerry (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Żartowniś #3 (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jerry (gościnnie)
7.0 1999 Jerry (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jerry (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Jerry (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Jerry (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Jerry (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Peter (gościnnie)
7.3 1990 Jerry (gościnnie)
7.7 1968 Jerry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Weiler filmy Ken Weiler najlepsze filmy Ken Weiler zdjęcia Ken Weiler galeria Ken Weiler biografia Ken Weiler nominacje Ken Weiler nagrody i wyróżnienia Ken Weiler filmografia Ken Weiler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.