Ken Page
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Profesor Neely
10.0 2007 Florian
5.9 2000 Andre (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Adair(2004) (gościnnie)
6.0
Potyczki z Jeannie
I'll Do Anything
1994
7.3 1994 Dr McHenry
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ox (gościnnie)
0.0 1990 Chubby
8.2 1989 Darnell Watkins(1990) (gościnnie)
7.7
Trylogia Miłosna
Torch Song Trilogy
1988 Murray
0.0 1987 Joe 'Cheesecake' Tyson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Page filmy Ken Page najlepsze filmy Ken Page zdjęcia Ken Page galeria Ken Page biografia Ken Page nominacje Ken Page nagrody i wyróżnienia Ken Page filmografia Ken Page aktor Ken Page reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.