Ken Narita
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Isuzu Fujiwara (głos)
7.3 2010 Jean Marais Dermaille (głos)
6.8 2010 Friederich Tanner (głos)
8.9 2009 Sesshomaru (głos)
8.0 2009 Sh?ichir? Kud? (głos)
8.4 2008 Jeremiah Gottwald (głos)
7.0 2008 Kanzaki (głos)
7.6 2008 Byakuroku (głos)
8.6 2007 Fermet (głos)
8.5 2007 Kouki Ki (głos)
7.0 2007 Kolega Ala (głos)
7.7 2007 Mikihiko Tsukimura (głos)
7.9 2007 Grave Murdock (głos)
7.1 2007 Takeuchi (głos)
6.4 2007 Kazuya (głos)
8.6 2007 Jail Scaglietti (głos)
7.8 2007 Spiker / Kontroler lotów A / Kontroler ruchu (głos)
8.3 2006 Jeremiah Gottwald / Joseph Fenette (ojciec Shirley) (głos)
8.1 2006 Gruppen Führer (głos)
7.8 2006 Właściciel Host Klubu (głos)
7.5
Bracia czarnej krwi
Black Blood Brothers
2006 Shougo Jinnai (głos)
8.3 2006 Koujo Lin (głos)
6.5 2006 Jin Matsuoka (głos)
8.5 2006 Ryuto "Odein" Asamiya (głos)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Durrant (głos)
8.3 2006 Shinigami "Bouryoku no Umi" (głos) (g
7.5 2006 Kazuya Sawamori (głos)
9.1 2006 Haga-kenji / Douman Shirino (głos)
7.3 2005 Aoyagi Seimei (głos)
7.7 2005 Gladias (głos)
6.6 2005 Katsuya Kikuchi (głos)
7.9 2005 Aleggio Yuriano (głos)
8.5 2004 Hiroshi Kishida (głos)
7.0 2004 Muraoka (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Ishida Ryuuken (głos)
8.5 2003 Lenard (głos)
7.0 2003 ZeStronestro (głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Nanao (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Eiji (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Paul Wilson (głos) (gościnnie)
7.5 2001 Soljashy (głos)
8.1 2001 Tetsuya Kajiwara (głos)
8.4 2000 Koumyou Sanzo (głos)
8.0 1999 Kelbe (głos)
6.7 1999 Wietoo (głos)
7.0 1999 Kai (głos)
5.5 1998 Hell Mishima (głos)
5.5 1998 Komi (głos)
7.0 1997 Stow (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Suzaku Seikun / Tetsuya Kajiwara (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Etoh / Masao Monobe / Muraki (głos) (
7.5 1994 Toshiyuki Saejima (głos)
10.0 1993 Monjirou Shioe (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Narita filmy Ken Narita najlepsze filmy Ken Narita zdjęcia Ken Narita galeria Ken Narita biografia Ken Narita nominacje Ken Narita nagrody i wyróżnienia Ken Narita filmografia Ken Narita aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.