Ken Leung
Data urodzenia: 1970-01-21
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2009 Miles Straume
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Shen Yuan (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Miles Straume
8.4 2000 Miles Straume
7.7 2000 Miles Straume
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Carter Chong (gościnnie)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 Miles Straume
7.1 1997 Miles Straume
8.2
Oz
1997 Miles Straume
8.2
Oz
1997 Miles Straume

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Leung filmy Ken Leung najlepsze filmy Ken Leung zdjęcia Ken Leung galeria Ken Leung biografia Ken Leung nominacje Ken Leung nagrody i wyróżnienia Ken Leung filmografia Ken Leung aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.