Ken Lerner
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Policyjny prokurator (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sędzia (gościnnie)
7.9 2008 Dr Bernstein (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Rabin (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Bernstein (gościnnie)
0.0 2004 Dr Bernstein (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Dr Levine (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Bernstein (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Bernstein (gościnnie)
7.6 2001 Charles James (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Dr Bernstein (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Nivens (gościnnie)
6.8
Tylko miłość
Story of Us, The
1999 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0 1999 Dr Bernstein (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Dr Bernstein (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Dr Bernstein (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Dr Bernstein (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Bernstein (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Bernstein (gościnnie)
5.8
Martwa dziewczyna
Dead Girl
1996 Dr Bernstein (gościnnie)
5.2 1996 Dr Bernstein (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dr Bernstein (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0 1995 Dr Bernstein (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Bernstein (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dr Bernstein (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Spafford (gościnnie)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Bernstein (gościnnie)
7.6 1993 Dr Bernstein (gościnnie)
6.7
Obsesja namiętności
Unlawful Entry
1992 Dr Bernstein (gościnnie)
6.8 1991 Dr Bernstein (gościnnie)
7.3 1991 Dr Bernstein (gościnnie)
7.3 1990 Dr Bernstein (gościnnie)
5.4
Rodzina zastępcza
Immediate Family
1989 Dr Bernstein (gościnnie)
4.8 1986 Dr Bernstein (gościnnie)
9.5 1986 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0 1986 Dr Bernstein (gościnnie)
6.3 1986 Dr Bernstein (gościnnie)
5.7 1986 Dr Bernstein (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Bernstein (gościnnie)
7.6 1984 Dr Bernstein (gościnnie)
7.3 1984 Dr Bernstein (gościnnie)
7.1 1984 Dr Bernstein (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Dr Bernstein (gościnnie)
8.6 1982 Dr Bernstein (gościnnie)
8.2 1982 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Bernstein (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dr Bernstein (gościnnie)
5.7 1979 Dr Bernstein (gościnnie)
6.6 1979 Dr Bernstein (gościnnie)
5.8 1977 Dr Bernstein (gościnnie)
7.0 1976 Dr Bernstein (gościnnie)
7.9 1974 Dr Bernstein (gościnnie)
7.7 1968 Dr Bernstein (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Lerner filmy Ken Lerner najlepsze filmy Ken Lerner zdjęcia Ken Lerner galeria Ken Lerner biografia Ken Lerner nominacje Ken Lerner nagrody i wyróżnienia Ken Lerner filmografia Ken Lerner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.