Ken Kitson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Stowe
6.6 1997 Henry Bohun
5.5 1995 Pijak w autobusie (gościnnie)
6.8 1992 Pan Williams (gościnnie)
8.8 1991 Vince
7.3
Lew, czarownica i stara szafa
Lion, the Witch, & the Wardrobe, The
1988 Giant Rumblebuffin
8.5 1988 Detektyw Sierżant Martin
9.6
Światła kabaretów
Lost Empires
1986 Inspektor Woods
0.0 1985 Cadman
8.0 1979 Kapral Samuel Horrocks
8.0 1979 Shades 1 (gościnnie)
0.0 1978 Joe Green (gościnnie)
0.0 1977 Ted
0.0 1977 Johnny Rolfe(gościnnie)
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Barman Cyril (gościnnie)
0.0 1976 Nat
1.0 1975 (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Policjant / Drugi P.C. (gościnnie)
7.0 1972 Jan (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken Kitson filmy Ken Kitson najlepsze filmy Ken Kitson zdjęcia Ken Kitson galeria Ken Kitson biografia Ken Kitson nominacje Ken Kitson nagrody i wyróżnienia Ken Kitson filmografia Ken Kitson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.