Kemal Sylvester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Oficer policji
6.0 2003 Simon Ellis (gościnnie)
5.5 2003 DS Daniels (gościnnie)
6.0 1995 Mick Lennox (1995) (gościnnie)
7.0 1993 Mężczyzna #1 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 PC Robert Sagar

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kemal Sylvester filmy Kemal Sylvester najlepsze filmy Kemal Sylvester zdjęcia Kemal Sylvester galeria Kemal Sylvester biografia Kemal Sylvester nominacje Kemal Sylvester nagrody i wyróżnienia Kemal Sylvester filmografia Kemal Sylvester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.