Kelly Hu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pearl (gościnnie)
0.0 2011 Pearl (gościnnie)
7.0 2011 Pearl (gościnnie)
8.0 2010 Pearl (gościnnie)
6.4
Turniej
Tournament, The
2009 Pearl (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Pearl (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Pearl (gościnnie)
7.9 2008 Pearl (gościnnie)
7.6
Afrosamuraj
Afro Samurai
2007 Pearl (gościnnie)
6.4
W nagłym wypadku
In Case of Emergency
2007 Pearl (gościnnie)
7.9 2005 Pearl (gościnnie)
5.0 2005 Pearl (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pearl (gościnnie)
7.3 2004 Detektyw Kaile Maka (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Pearl (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pearl (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Pearl (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Angie Salinger (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pearl (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Pearl (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Pearl (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Pearl (gościnnie)
6.9 1996 Pearl (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Pearl (gościnnie)
6.1
Bez odwrotu
No Way Back
1995 Pearl (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Pearl (gościnnie)
6.4 1995 Pearl (gościnnie)
7.1 1994 Pearl (gościnnie)
5.8 1992 Pearl (gościnnie)
8.3 1992 Pearl (gościnnie)
6.7 1992 Pearl (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Pearl (gościnnie)
7.0
Harley Davidson i Marlboro Man
Harley Davidson and the Marlboro Man
1991 Pearl (gościnnie)
8.0 1987 Pearl (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Pearl (gościnnie)
9.0 1984 Pearl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kelly Hu filmy Kelly Hu najlepsze filmy Kelly Hu zdjęcia Kelly Hu galeria Kelly Hu biografia Kelly Hu nominacje Kelly Hu nagrody i wyróżnienia Kelly Hu filmografia Kelly Hu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.