Kelly Carlson
Data urodzenia: 1976-02-17
Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
6.8 2009 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
7.7 2009 Ellie Monroe (gościnnie)
6.0 2005 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Janet Myers (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
7.5 2002 Lola (gościnnie)
7.9 2002 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
6.5
3000 mil do Graceland
3000 Miles to Graceland
2001 Janet Myers (gościnnie) (niewymienion
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sally (2006) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kelly Carlson filmy Kelly Carlson najlepsze filmy Kelly Carlson zdjęcia Kelly Carlson galeria Kelly Carlson biografia Kelly Carlson nominacje Kelly Carlson nagrody i wyróżnienia Kelly Carlson filmografia Kelly Carlson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.