Kelly Bishop
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Pani Kent (głos) (gościnnie)
6.5 2009 Pani Kent (głos) (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pani Kent (głos) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.4
Cudowni chłopcy
Wonder Boys
2000 Pani Kent (głos) (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pani Kent (głos) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pani Kent (głos) (gościnnie)
6.5
Rapsodia Miami
Miami Rhapsody
1995 Pani Kent (głos) (gościnnie)
7.4
Szósty stopień oddalenia
Six Degrees of Separation
1993 Pani Kent (głos) (gościnnie)
0.0 1988 Pani Kent (głos) (gościnnie)
7.6 1987 Pani Kent (głos) (gościnnie)
7.3 1984 Pani Kent (głos) (gościnnie)
6.2 1982 Pani Kent (głos) (gościnnie)
6.4 1968 Pani Kent (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kelly Bishop filmy Kelly Bishop najlepsze filmy Kelly Bishop zdjęcia Kelly Bishop galeria Kelly Bishop biografia Kelly Bishop nominacje Kelly Bishop nagrody i wyróżnienia Kelly Bishop filmografia Kelly Bishop aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.