Keith David
Data urodzenia: 1956-06-04
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Margit Edwards Williams (od 22.09.1990, rozwód); 2. Dionne Lea (od 28.04.2001), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.2
Atlas chmur
Cloud Atlas
2012 Joe Napier - Kupaka & Ankor Apis
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.8 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2011 Lloyd Mackie (gościnnie)
10.0 2010 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2010 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.0
Zgon na pogrzebie
Death at a Funeral
2010 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.2 2010 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2010 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.4
Wszystko o Stevenie
All About Steve
2009 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.3 2009 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.6
Na granicy prawa
Canterbury's Law
2008 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.3 2008 Lloyd Mackie (gościnnie)
9.0 2007 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2004 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0 2004 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.0 2004 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.0 2004 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.9 2002 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.6
Nowokaina
Novocaine
2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.1
Legenda Tarzana
Legend of Tarzan, The
2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.8 2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
9.7 2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.6 2000 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.2
Gdzie serce twoje
Where The Heart Is
2000 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Matt Phelps (2003) (gościnnie)
10.0 1999 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.6 1998 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.6
Sposób na blondynkę
There's Something About Mary
1998 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.2
Księżniczka Mononoke
Mononoke-hime
1997 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.8
Pięć ton i on
Larger Than Life
1996 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.0 1996 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.9
Oko za oko
Eye for an Eye
1996 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.8 1996 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.0 1996 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.7
Brooklyn Boogie
Blue in the Face
1995 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.8
Ślepy zaułek
Clockers
1995 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.0
Szybcy i martwi
Quick and the Dead, The
1995 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.1 1994 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.2 1993 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.5
Diagnoza zbrodni
Final Analysis
1992 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.7
Na zawsze
Always
1989 Lloyd Mackie (gościnnie)
7.3
Wykidajło
Road House
1989 Lloyd Mackie (gościnnie)
10.0 1989 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.5
Sajgon
Off Limits
1988 Lloyd Mackie (gościnnie)
5.2
Anglik w Nowym Jorku
Stars and Bars
1988 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.1
Zaginiony w akcji 3
Missing in Action III
1988 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.5
Szaleńczy pościg
Hot Pursuit
1987 Lloyd Mackie (gościnnie)
8.3
Pluton
Platoon
1986 Lloyd Mackie (gościnnie)
6.4 1985 Lloyd Mackie (gościnnie)
10.0 1983 Lloyd Mackie (gościnnie)
0.0

0 Lloyd Mackie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keith David filmy Keith David najlepsze filmy Keith David zdjęcia Keith David galeria Keith David biografia Keith David nominacje Keith David nagrody i wyróżnienia Keith David filmografia Keith David aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.