Keith Barron
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Cedric
0.0 2005 Ted Deary(gościnnie)
7.3
Złota godzina
Golden Hour, The
2005 Michael Cooper (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Ronnie Ross (gościnnie)
0.0 2001 Don Chambers
8.0 1998 Jonathan Ratcliffe
0.0 1997 Sir Thomas
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Alan Clifford (gościnnie)
6.0 1997 Alan Boothe (2003-)
0.0 1994 Bill Chivers
7.0 1993 Jeff Barton (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Rob Ferguson (gościnnie)
0.0 1989 Ken (gościnnie)
0.0 1987 Ted Jackson
0.0 1984 David Pearce
7.0 1979 Charles James Fox
7.2 1979 George Hitchman (gościnnie)
8.0 1979 Johnny Caine (gościnnie)
8.7 1977 Charles Nesbitt (gościnnie)
8.1 1976 Draker (gościnnie)
0.0 1975 Truscott (gościnnie)
6.7 1971 Gregory Wilmot (gościnnie)
7.6 1970 Christopher Hudson (gościnnie)
0.0 1968 John (gościnnie)
0.0 1965 (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarz (gościnnie)
0.0 1964 Kapitan Lynne / Kapitan Harkness (gościnnie)
10.0 1964 Nigel Barton (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kapitan Striker (gościnnie)
0.0 1962 Peltz (gościnnie)
0.0 1962 Det. Swift
8.6 1962 Barry Hulme (1962) / Billy Catlin (1976) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Technik (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Brian Hudson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keith Barron filmy Keith Barron najlepsze filmy Keith Barron zdjęcia Keith Barron galeria Keith Barron biografia Keith Barron nominacje Keith Barron nagrody i wyróżnienia Keith Barron filmografia Keith Barron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.